Skip to content

Over

Offline en online experience

Ik help jou, bedrijven en non-profitorganisaties, om als merk te groeien en bloeien. Portret Margo van DooremalenMijn focus ligt op branding, contentstrategie- & creatie en campaign management. Wil je (het verbeteren van) offline en online gebruikerservaringen, het aanscherpen van content en het uitdragen van een consistent verhaal via alle kanalen uitbesteden? Hoe prettig is het om dit met een gerust hart neer te leggen bij een creatief talent? Ik krijg er veel energie van om iets te creëren, dingen mooier te maken, altijd met een optimale klantbeleving als uitgangspunt. Het liefst werk ik aan projecten waar ik mijn creativiteit in kwijt kan.

Wensen van de klant

In mijn aanpak stel ik de klant centraal. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen beweegt, wat de motivatie is van iemands gedrag. Ik begin met het verzamelen van klant- en stakeholder inzichten, definieer op basis daarvan de echte uitdaging, brainstorm vervolgens over mogelijke oplossingen en verfijn tenslotte tot het beste idee. Het voordeel van deze human-centric aanpak is dat de uitkomst aansluit bij de wensen van de klant.

Mijn werkwijze helpt je met:

1. Het verzamelen van klant-en stakeholder inzichten (d.m.v. kwalitatief en kwantitatief onderzoek) om erachter te komen wat de klant beweegt.
2. Het komen tot de echte uitdaging én oplossing die aansluit op de wensen van de doelgroep.
3. Het ontwikkelen van middelen van de daaruit voortvloeiende marketingcommunicatie strategie.

Freelance en Interim

Binnen een team of organisatie ontbreekt het soms net aan de expertise die nodig is voor een bepaalde klus of zijn er tijdelijk extra handen nodig. Met mijn frisse blik ben ik als vakspecialist meteen van toegevoegde waarde. Ik ben zowel freelance als interim inzetbaar. Mijn eigenschappen: innovatief, positief ingesteld en sociaal. Hierdoor kan ik goed met alle lagen van een organisatie schakelen. Tenslotte boek ik direct resultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of app naar 06-42170803 of stuur een email naar info@mcvdcommunicatie.nl. Je ontvangt zo spoedig mogelijk bericht.

Wat doe ik?